VV Alekosz

VV Alekosz
VV Alekosz VV Veronika


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


Amit Alekoszról tudni lehet

A fellelhető adatok alapján Alekosz 1978 január elsején született, csillagjegye bak, érdi, szeme -, és haja színe barna. Foglalkozása nőcsábász, zenész, és biztonsági őr. Nincs tetoválása, és kedvec itala a pálinka, a konyak, és a Pepsi-Cola. Legszívesebben Gerendás, Cserháti, Charlie, és Demjén zenéit hallgatja.

Hetente minden nap szeretkezik, ha van kivel, és folyamatosan feszegeti a tűrőképességei határát. Legkevésbé a lenéző és elsőre megalapozatlanul ítélő embertípust viseli el. Táncolni nagyon nem szeret, és igen nagy kritikus, viszont alapos és precíz.

Köze van az ökölvíváshoz, és a sakkot is versenyszerűen űzi. Szívesen búvárkodik, és vitorlázórepül. A Való Világ negyedik részében tűnt fel, és azt megnyerve az RTL Klub következő valóságshowjának is a főszereplője lett. Ez a Szerelem a legfelsőbb szinteken volt.

A Való Világ villájába elsőként jutott be, és utolsóként jött ki, majd a következő műsorban Veronikát választotta feleségjelöltnek. Amellett hogy mára már különböző számítógépes játékok főhőse lett, még egy himnuszt is írtak róla! TV-s karrierje alatt rengeteg ellenséget, és rengeteg rajongót is szerzett. De hogy igazándiból mi is történt az alatt a bizonyos takaró alatt? Gondoljon bárki bármit, fontosabb hogy Alekoszt az a takaró "híressé" tette, és a mondásait azóta is idézgetjük.

Alekosz idézetek

Csak néhány a sok közül:

Zárjuk ki mindig minden körülmények között a nőket?… Mindig minden körülmények között?… Mindig minden körülmények között?… Mindig minden körülmények között?… Most megismétlem: Mindig minden körülmények között???

Úúú!!! Sokat cigizel. Üt a szád!

Ha én nő lennék és lenne egy olyan valaki, mint én, és úgy viselkedne velem mint ahogy én itt a lányokkal, hát én oda lennék, meg visza

Fenyegetőzik a Rácz Úr?

Ez az ember feladta a céljait.

Iszol egy pálinkát? Ez a megoldás mindenre!

Ahhoz, hogy ezt az érzelmi világot, ezt a gazdagságot felszínre lehessen hozni, ami van, ahhoz egy olyan kompatibilis kell, mint te!

Úgy közlekedsz a lakásban apukám mint az isten farkán a forgó stanecli.

Sajnálom, de az én szexuális vonzódásom más körökre hat.  

Pár kép a görög félistenről

alekosz1   alekosz2   alekosz3   alekosz4

 

 

 

 

Alekosz és a pornófilmforgatás

Alekosz legújabb ötlete, hogy pornófilm-forgatásból fog megélni. Első pornófilmjéhez már meg is tartott egy nyilvános castingot, ahol egyetlen érdeklődő jelentkezett. A 34 éves Szuzi nevű érdi nő végül nem nyerte meg Alekosz pornófilmjében a szerepet.

alekosz_pornocastingA film forgatása Kovi aktív segítségével fog folyni, és jó eséllyel interneten is követhető lesz  a forgatás menete. Láthatjuk majd Alekoszt rendezői szerepben. Már ha lesznek szerepelni vágyó amatőr színészek.További érdekes tartalmak
Google reklám
The Voice
Okosan.org
PHP obfuszkálás
Ismerősök
Konnektor
Rulett reklám
Kerékpározás

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanEgészségügywww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::