Alma Együttes

Alma Együttes
Az Alma együttes Dalok   Tagok: Buda Gábor Maroevich Zsolt Szabó Tibor Székely Zoltán


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


Az Alma Együttes rövid története

Az együttes 1996-ban alakult Bródy János mentorkodásával, és rögtön nagyon sikeres is lett. Kezdetben számos színházi produkcióban is részt vettek, és verses estéket is adtak.

Az elején főként felnőtteknek játszotak, de aztán egyszerre csak - egy véletlen felkérés folytán - elkezdtek gyermekműsorokat is adni, ami igen sikeresnek bizonyult. Olyannyira, hogy jelenleg az Alma együttes főként gyermekműsorokat készít, és számos kiadványuk is készült már gyermekeknek. (Alma mesekönyvek, Alma CD-k, stb.)

2005-től minden hónapban Alma "klubgyűlést" is szerveznek kimondotan gyerekek részére. 2009-től pedig már a Minimax tv-csatornával is sikerült egy együttműködést kialakítaniuk. 2010-ben pedig elkészül a Bógyó és Babóca mozifilm, melynek zenei anyagát az Alma együttes készítette.

Jelen

Az Alma zenekar jelenleg többszáz teltházas koncerten van már túl, és  a művelődési házak, óvodák, iskolák, fesztiválok, road-showk, céges rendezvények igen kedvelt meghívott előadói. Még az élet egyéb területén is felfigyeltek már munkájukra, és például egy öblítő reklámdalában is aktív szerep jut az együttesnek.

"Ma van a szülinapom"További érdekes tartalmak
Összeesküvés
Árfolyamgát
Chicco babakocsik
Babaruha olcsón
Tartalomgyártás
The Voice
StarCraft
Élet a Facebookon

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanHírekwww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::