Bérkalkulátor

Bérkalkulátor


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


Online bérkalkulátor

Nettó, vagy bruttó bére alapján ki szeretné számolni milyen levonások terhelik a fizetését? De nem ismeri a szükséges jogszabályokat, és könyvelő segítségét sem tudja igénybe venni?

A rengetegféle adóterhet szakképzettség nélkül manapság már képtelenség átlátni. Adójóváírások mire járnak? Hogy alakul a gyed, gyes? A nyugdíjasok járulékainak vannak terhei? Egykulcsos, vagy többkulcsos?

A munka törvénykönyvének változásai követhetetlenek azok számára, akik nem ezzel keresik a kenyerüket, csak ez alapján fizetik az adókat. Nem is csoda, hogy az interneten elérhető bérkalkulátorok száma ugrásszerűen megemelkedett. És sokan keresik is ezt a szolgáltatást, hiszen a legegyszerűbb módja a tájékozódásnak.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy az ilyen internetes jövedelem-kalkulátorok szolgáltatói semmiért sem vállalnak felelősséget, az általuk szolgáltatott bér-adatok kizárólag tájékoztató jellegűek!

Mire van szükség a kalkulátor használatához?

Az online elérhető bérkalkulátorok jellemzően a bruttó, vagy nettó keresetre kíváncsiak, a gyermekeink számára, és hogy a gyermekeket egyedül neveljük-e. Ha ezeket megadjuk, akkor ezekből már számolja is a fizetendő SZJA-t, a nyugdíjjárulékot, vagy a családi pótlékot.

Az ilyen jövedelemszámoló programok jellemzően ugyanazokat az értékeket számolják ki, hiszen a szükséges képleteket, sőt a számolást végző algoritmusokat is jellemzően központilag kapják meg egy valóban illetékes szervtől.

Előfordulnak azonban olyan fizetés-kalkulátorok is, melyek több információt is bekérnek. Például hogy nyugdíjasok vagyunk-e? És bár az eredményben is találhatunk némi eltérést, azaz némelyik program kicsivel több információt szolgáltat, de összességében elmondható, hogy az általunk megviszgált bérkalkulátorok minden átlagos igényt kielégítenek.

Bérkalkulátorok

A teljesség igénye nélkül belinkelünk ide pár bérkalkulátort, melyek már hosszú ideje remekül számolják a fizetésünket, sőt némelyik már az elkövetkező évre is felkészült.

http://www.hrportal.hu/index.phtml?page=berkalkulator
http://berkalkulator.com/
http://www.kulcs-soft.hu/index.php?p=informaciok/berkalkulator
http://adohirek.hu/berkalkulator/berkalkulator.php

Jó számolgatást kívánok, és több pénztárcában maradó Forintot!További érdekes tartalmak
Tie bonding
Tartalomgyártás
Nyakkendőkötés
Nyaralás
Mese
VV Alekosz
Honlapszerkesztés
Ragassz okosan!

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanKonnektorwww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::