Éden Hotel 2

Éden Hotel 2


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


Éden Hotel 2

A Viasat3 műsorán futó magyar reality műsor lassan a végére ér. Én pedig megdöbbenve tapasztaltam, hogy már a második évad megy ebből a csodálatos produkcióból, most éppen Mexikóban forgatva.

Az első Éden Hotel teljesen kimaradt az életemből, és erről a másodikról is csak véletlenül sikerült tudomást szereznem. Éden2 Fruzsi, Éden2 Norbert, Szöcske, Éden2 Niki, Éden2 Anikó, Cap Noémi, Éden2 Pít, vagy Gacs Edina neve nem is mond nekem semmit. De hogy az általános műveltségem mégse szenvedjen hiányt, kicsit utánanéztem a dolognak. Persze mindezt csak azért, hogyha a társaságban valaki felhozza a témát - amire igen jelentős az esély - okosan tudjak reagálni valami igen szubjektív dolgot, és nem mondjam például ezt: "Áhh igen, az a Magdi anyusos, meg Vili bá's!"

Szóval felületes kutakodásom után nagyjából meg is értettem, hogy mi is ez az Éden Hotel 2. És arra is sikerült rájönnöm, hogy milyen értékek rejlenek ebben a műsorban. De nézzük részletesen: Egy meseszép helyen, eresszünk össze egy csapat gyönyörű lányt, és egy csapat jóképű izmos fiút, hagyjuk őket unatkozni, és lássuk mit csinálnak. És hát ugye, mit is csinálnának szegények?

Az Éden Hotel második - mexikói - szériája sem hazudtolta meg az elsőt, mert itt nagyjából ki is merül a lényeg. Ennél több nem is kell nekünk egyszerű nézőknek! Erről már tudunk beszélgetni reggel munkába menet, vagy kapálás közben. Tudunk szurkolni, hogy ki essen ki, és ki nyerjen a végén. Szívesen felveszünk "ÉDENHOTEL" feliratú pólókat, vagy esetleg a "KI", "MEG", "ÁT" feliratú gumicsizmát is!

A fenti kis videó híven tükrözi az Éden Hotel 2 lényegét, melyben a profi riporter leleményes kérdéseire igen frappáns és művelt válaszokat hallhatunk a szereplőktől.

Éden üzlet

Az érdekes téma, és a rengeteg néző pedig megéri mindenkinek. Mi szurkolhatunk, hogy este vajon lesz-e vetkőzés. Vagy esetleg más is!? Illetve fogadhatunk is, hogy vajon lesz-e egyáltalán olyan, aki nem pucérkodik egyet. Utána megbeszélhetjük a párunkkal, hogy lám-lám ezek a mai fiatalok! Fúj de undorítóan viselkednek, nem is értem?!

A hirdetők közben az arcunkba tudják nyomni a használtot kék nedvekkel híven utánzó Éden egészségügyi betétet, majd utána az Éden fejfájáscsillapítót, így remek látogatottságot kapott.

A tévécsatorna pedig bezsebelei a általunk generált nézettséget, a hirdetők által generált bevételeket, és elégedetten terevzi már az Éden Hotel 3-at! Hiszen ez kell a népnek! Úgy szereti mindenki!

Éden Hotel 3

Egy szó mint száz, én is nagyon várom már a következő évadot, hisz az első két Éden Hotelről nagyjából lemaradtam. De ígérem mindenkinek a harmadik évadot egy emberként izgulom végig a reality show összes nézőjével, lelkesen fogok fórumozni a témában a témában, lesz személyes kedvenc szereplőm is, akinek a képével természetesen feldíszítem a szobámat is!

eden_hotel

 További érdekes tartalmak
A magyar nyelv
Ragassz okosan!
Babaruha
Spam
Zombi-mánia
Dundika
Sörkollektor
Hitelkiváltás 1. rész

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanBérkalkulátorwww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::