Facebook gomb

Facebook gomb
Facebook közösségi oldal Like gomb beillesztése Élet a Facebookon Ismerősök


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


Miért is kell nekem a Facebook like gomb?

Manapság már mindenki fenn van a Facebookon. Aki pedig ott van, az amerre csak jár az interneten, mindenhol összegyűjti a számár érdekes tartalmakat, és meg is osztja azokat ismerőseivel. Ezt pedig legegyszerűbben egyetlen gomb - a Facebook Like gombja - megnyomásával tudja megtenni.

Ha pedig valaki a mi weboldalunkat like-olja, akkor az megjelenik a Facebook profiljában, illetve minden ismerősének az üzenőfalán. Ezeket az üzenőfalas eseményeket ugyanúgy lehet like-olni, tehát a végén olyan emberekhez is eljuthat az információ, akik a kiinduló weboldalt egyáltalán nem is látták, akik csak a Facebook üzenőfaláról értesültek a témáról.

facebook_like_grafikonTehát a Facebook like gombja egy új reklámcsatorna, ami ráadásul ingyenes is. Városi legendák szerint egy megfelelően figyelemfelkeltő tartalom, és egyetlen megfelelően sok ismerőssel rendelkező személy like-olása robbanásszerű látogatottságnövekedést tud eredményezni.

 

 

Hogyan kell beilleszteni a Facebook like gombot?

Ha nem akarjuk túlzásba vinni a dolgot, akkor lehet igen egyszerűen is. Itt egy HTML kódsor, ami megoldja ezt a feladatot :

<iframe style="BORDER-BOTTOM: medium none; BORDER-LEFT: medium none; WIDTH: 140px; HEIGHT: 30px; OVERFLOW: hidden; BORDER-TOP: medium none; BORDER-RIGHT: medium none" src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=URL&send=true&layout=button_count&width=140&show_faces=true&action=recommend&colorscheme=light&font=arial&height=30" frameborder="0" allowtransparency scrolling="no"></iframe>

Az URL-t természetesen ki kell cserélni a saját címünkre, majd beilleszteni a weboldalunk kódjába, és már kész is.

Azonban még számos beállítási lehetőség létezik, amivel mindez testre szabható. Érdemes a Facebook fejlesztőknek szóló oldalát tanulmányozni, ahol komplett dokumentáció található a témában.További érdekes tartalmak
Dundika
Buda Gábor
Hírek
Facebook
Elsősegélydoboz
Női sofőr
Nem alszik a baba!
Nyaralás

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanEgészségügywww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::