Maroevich Zsolt

Maroevich Zsolt
Az Alma együttes Dalok   Tagok: Buda Gábor Maroevich Zsolt Szabó Tibor Székely Zoltán


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


alma_maroevichzsoltAlma Együttes: Maroevich Zsolt

brácsa

Született: 1967. 01. 17-én, Budapesten.

Már egészen kis korától komolyzenésznek készült.
1990-ben diplomázott a Lisz Ferenc Zeneművészeti Főiskolán brácsa-előadóművész és tanári szakon, majd tíz évet töltött a Magyar Állami Operaház, valamint az Operettszínház Szímfónikus Zenekarában mélyhegedűsként.

Széles érdeklődési köréből fakadóan sok féle zenei stílus csábította a komolyzenén kívül, így 3 éven keresztül gyarapította az After Crying zenekart brácsásként, és egy 2000-ben bekövetkezett fordulatnak köszönhetően tapasztalatokat gyűjtött az elektronikus zene irányzatok világában is.

2000-től a Budapest "Lido" -ban dolgozott mint hangtechnikus és DJ, egy hangmesteri tanfolyam elvégzése után pedig évekig egyedi megbízások alapján készített remixeket, zenei anyagokat tánc- és divatbemutatókhoz, és egyéni stílusának kidolgozásán fáradozott melynek eredménye egy a komoly és könnyű zenét ötvöző sajátos hangulatú elektronikus muzsika lett „Melancolics” néven.

2004-ben két csoda is történt Zsolttal: 2004 augusztusában hármasikrei születtek: Milán, Zsombor és Benjámin, valamint újra kézbe vette "régi nagy szerelmét", a brácsát, amikor is örömmel fogadta el a felkérést az "Almától", hogy csatlakozzon a zenekarhoz.
Hála ennek a momentumnak az idén már harmadik alkalommal fognak együtt örülni a decemberi ünnepáradat közepette a mikulás-ünnepségeknek, a krampuszlányoknak és a beiglinek.További érdekes tartalmak
Élet a Facebookon
Okosan.org
Lőwy Árpád
Verseny
Kerékpározás
Alma: dalok
Facebook
Hitelkiváltás 1. rész

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanBéka-kirakóswww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::