Babaruha olcsón

Babaruha olcsón
Babaruha Babaruha olcsón Babakocsi-választás Chicco babakocsik


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


Hogyan szerezzünk be olcsón babaruhákat?

Sokan mondják azt, hogy az én gyerekem ne hordja mások ruháit, én megveszem neki a legjobbat a boltban. Néha valóban nincs más választásunk, azonban általában sokkal olcsóbb megoldások is léteznek. Vegyük figyelembe ugyanis, hogy a gyerkőc hetente centimétereket is nőhet így nem feltétlenül ez a leghatékonyabb mód a babaruhák beszerzésére.

Bárhogy is jutunk a ruhácskákhoz, jó eséllyel nem fogjuk tudni túl sokáig hordani, így egy új ruha megvásárlása nem a legköltséghatékonyabb megoldás. Mert ha kinőtte a gyerek, akkor már csak elajándékozni tudjuk a drága holmit, amit ráadásul alig hordtunk.

De mit csináljak akkor? - kérdezhetnénk.
Nagyon egyszerű a válasz: Gondolokjunk használt ruhákban!

Hiszen mindenki ugyanebben a cipőben jár. Sokan a megvásárolt ruhákat nem is tudják hordani, hisz mire sorra kerüle a jó előre beszerzett body, vagy kiscsizma, már ki is nőtte a lurkó. Azaz a használt ruhák egy része nemhogy alig használt, de az is könnyen előfordulhat, hogy vadonat új.

Persze minél jobb állapotú használt babaruhát vásárolunk, annál borsosabb árakra kell számítani, de mindenképpen a bolti árak alatti költségekkel kalkulálhatunk.

Hol szerezzem be az olcsó babaruhákat?

A használt babaruháknak elég nagy kereslete van, de mindezt a kínálat bőven fedezni tudja. Sokan árulják a használt babaruhákat interneten keresztül, például a TeszVesz-en, vagy hasonló kereskedőoldalon. Érdemes szétszézni tehát az online kereskedőhelyeken.

Érdemes figyelni továbbá a közelünkben szervezett baba-börzéket is! Jellemzően nagyobb épületekben, közösségi házakban szervezik ezeket, és díjmentesen - vagy minimális beugróért - látogathatóak is. Az eladók pedig általában olyan anyukák, akik már nem férnek otthon a sok kinőtt ruhától.

A legnagyobb ilyen börzét a Budapesti Nemzetközi Vásár területén szervezik évente, ahol néhány pavilonnyi használtruha-árus gyűlik össze, hogy a babaruhát kínáljanak.

Érdemes az ilyen börzéket látogatni akkor is, ha nem feltétlenül babaruhára van éppen szükségünk, hanem mondjuk pelenkára. Az ilyen alkalmakkor néhány forgalmazó meglehetősen nagy kedvezményekkel árulja a pelenkákat, popsitörlőket, és egyéb babaápolási cikkeket.

És mit csináljak a kinőtt babaruhákkal?

Amennyiben már nincs a családban, vagy ismerősök között olyan, akinek szívesen odaajándékoznánk a kinőtt ruhákat, vagy éppen minden fillérre szükségünk van, akkor értelemszerűen megpróbálhatjuk eladogatni a felesleges babaruhát.

Célszerű először a közvetlen környezetünkben körülnézni, és a szomszéddal üzeletelni, vagy a szomszéd ismerősével, vagy egy családtagunk ismerősével. De igen jó eredménnyel lehet megszabadulni a kinőtt babaruhától a börzéken is. Használjuk ki a lehetőségeket, és üzleteljünk a babaruhákkal! Rengeteget spórolhatunk!További érdekes tartalmak
Művészet
Babaruha
Formák
Női sofőr
Google reklám
Hírek
Székely Zoltán
Chicco babakocsik

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanLevelezőlista Okosanwww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::