Összeesküvés

Összeesküvés


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


Valami furcsa történik

Gondolom arra nem kell felhívnom a figyelmet, hogy manapság egyre több furcsa dolog történik a világban, amire egyszerűen nincs magyarázat. Hihetetlen találmányok tűnnek el a süllyesztőben, néha feltatlálóstól együtt. Például a tiszta levegővel üzemelő autó,aminek a mellékterméke sima ivóvíz. Vagy a mágnesmotorokon alapuló perpetuum mobile szerkezetek. A napenergiás szupercellák, melyek korlátlan villamos energiát állítanak elő, és még sorolhatnám sokáig.

osszeeskuves_3Az emberiség hihetetlenül találékony, és rengeteg olyan találmányt születik nap mint nap, ami hosszú távon oldaná meg az emberiség jelenlegi problémáit. Már rég megszünhetett volna az éhezés, és nélkülözés az egész világon, sőt már régóta meghódíthattuk volna a világűrt is.

De vajon a holdraszállásnál miért álltunk meg? És hova tűnnek el ezek a hihetetlen találmányok? Egyáltalán kinek az érdeke, hogy mindez így történjen? Kinek az érdeke egy mesterségesen generált gazdasági világválság?

De megmondom én mi történik itt!

Az összeesküvők

Minden földi ország vezetője ismeri azt a csoportot, amelyikről most beszélnünk kell. Ez a csoport ugyanis kemény feltételeket diktál minden vezetőnek, akik csak ezen feltételek betartása mellett maradhat pozícióban. Megvannak a módszereik, hogy a feltételeket mindenki betartsa, és hogy senkinek se járjon el a szája. Ennek a titkos csoportnak olyan tagjai vannak, akik minden törvény felett állnak, sőt ők alakítják a törvényeket. Minden földi luxust megkaphatnak, és minden high-tech technológiát élvezhetnek. Mindez igaz persze az orvosi eszközökre is, így nekik nem is csak egy emberöltő áll rendelkezésükre, hogy uralkodjanak. Sokkal tovább élnek egy átlagos embernél. Nevezzük ezt a csoportot az egyszerűség kedvéért Rendnek!

osszeeskuves_1A Rend áll az eltűnt találmányok -, a emberiség fejlődésének visszafogása -, sőt a különféle terrorista csoportosulások mögött is. És mindenkit, aki a Rend akarata ellenére felfedezi a létezésüket szintén eltüntetik. Talán jobb nem is tudni mi történik világszerte azokkal a szerencsétlen embertársainkkal és azok családtagjaival, akik akarva-akaratlan belebonyolódnak ebbe az ügybe. Még az amerikai FBI ügynökeit sem kímélik, nemhogy például hazánk lakóit!

osszeeskuves_2A Rend minden tevékenységének gazdasági előnyök szerezése a célja. Azokat az egyéb csoportokat támogatják a háttérből melyek működése nekik anyagi hasznot hoz. Akik pedig hátráltatják céljaikat, azokat megbüntetik. Például rájuk küldenek egy terrortámadást, vagy előidéznek egy gazdasági válságot. Egyszerűen minden a hatalmukban áll.

A háttér

De elárulom, nem ez a legdurvább, ami történik körülöttünk.Mert hát nem a Rend, akitől igazándiból félnünk kell! Ugyanis a Rend is felel valakinek. A rend csak a kisfőnök ebben a játszmában. Legalábbis ameddig mi emberek elláthatunk. A magasabb hatalom ugyanis nem emberi, és nekik csak egyetlen céljuk van: Az emberiség teljes lezüllesztése, majd kiirtása, és végül a Föld elfoglalása!

Gondoljunk csak bele! Mennyi új vírus, és járvány terjed mostanában! Aids, madárinfluenza, stb. Mind halálos! Persze megvan az ellenszer is, de persze ez nem elérhető a köznép számára. Ehhez csakis a kiválasztottak, a Rend tagjai férnek hozzá, akik koordinálják, segítik ezt az egész műveletet.

A bizonyíték

Mindez persze nem csak kitaláció, ez a szintiszta igazság. És hogy honnan tudom mindezt!? Nemrég beköltözött hozzán egy új szomszéd, aki kicsit fura volt először, de aztán lassan megszoktuk. Nagyon szerette a baseballt, és elég sokat beszélt is róla nekem, ami itt nálunk egy kicsit fura volt. Hisz itt ez nem egy népszerű sport. Aztán egyik este kapcsolgatva a TVmet, véletlenül egy sportcsatornán megláttam a szomszédomat, amint éppen baseballt játszik az USAban élő adásban! Fél órával előtte beszéltünk! Hitetlenkedve néztem végig a közvetítést, és csak tátott szájjal ültem ott, amikor egyszer csak megszólalt a csengő, és a szomszédom állt a kapuban, és a legújabban baseball híreket kezdte mesélni nekem.

De hogy került először a mérkőzés helyére, majd utána rögtön ide vissza ilyen gyorsan???

osszeeskuves_4 

Azt hiszem ehhez nincs is hozzáfűznivalóm. Ezután már nyomoztam utána. Egyik nap belopóztam a házába amikor aludt, és olyan hihetetlen szerencsém volt, hogy álmában folyamatosan beszélt. Ekkor hallottam - tőle - a fentiekről. Még mielőtt eljöttem volna a házából elloptam az igazolványát is, és sokáig nézegettem, hogy vajon miért nem tűnt fel egyből, hogy nem egy átlagos szomszéd költözött ide mellém, aztán rájöttem! A szemei feltűnően közel vannak egymáshoz! Erre kapásból felfigyelhettem volna!

osszeeskuves_5

 További érdekes tartalmak
Összeesküvés
Chicco babakocsik
Weblapépítés
Mese
Nyaralás
Babaruha olcsón
StarCraft
Babakocsi-választás

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanElsősegélydobozwww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::