Politikai szavazás

Politikai szavazás
Politika Hírek


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


Szavazz a pártokra, a frakciókra, vagy a vezetőikre!

Kérdés nincs, csak nevek, tehát azt gondolsz mögé, amit csak akarsz. De nyomd a gombot, ahányszor csak tetszik! Minél többször nyomod meg annál jobb!
Hajrá minden pártnak lássuk ki kap több pontot!? SZAVAZZUNK!!!
(Hozzászólni pedig direkt nem lehet.)

Fidesz MSZP Jobbik LMP DK E2014 PM


Orbán Viktor Mesterházy Attila Vona Gábor Schiffer András Gyurcsány Ferenc Bajnai Gordon Jávor Benedek és Szabó Tímea


A politikai életben minden kis segítség számít, így ezzel a szavazófelületel kívánunk segíteni minden egyes pártnak a céljaik elérésében. Lássuk, hogy mi - a zemberek - meg tudjuk-e mutatni, hogy mi is képesek vagyunk valamire hazánk felemelkedéséért! NYOMJUK A GOMBOT, és hazánkra szerencse ragyog! Minden egyes szavazattal hozzájárulunk ugyanis Magyarország felemelkedééhez, és az életszínvonal jelentős növekedéséhez. Az oldalon történő szavazáshoz nem szükséges előregisztráció, egyből szavazhatsz! Nyomhatod a voksodat akár többször is, senki sem fog ellenőrizni semmit! Sőt az igazán ügyesek programot is írhatnak a szavazáshoz!

Mutasd meg a többieknek, hogy a Te választottad kapja a legtöbb pontot! Az már nem is fontos, hogy ez mit jelent, de a lényeg a minél több pont! Minden egyes politikai szavazat egy-egy új reménysugár! A magyar parlamentnek szüksége van a támogatásunkra! Nélkülünk ugaron marad szeretett hazánk!

Hajrá pontvadászok, hajrá politikusok, hajrá küldföldön élő magyarjaink, hajrá büszke nemzetünk bajszos fiai! Aki magyar az most SZAVAZZON! És holnap is! És holnapután, és azután, és azután ...

parlament_belulrol


További érdekes tartalmak
Árfolyamgát
Székely Zoltán
Okosan.org
VV Alekosz
Simándy József
Nem alszik a baba!
Kerékpározás
Dallas, Ewing

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanCumi nélkülwww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::