The Voice

The Voice


Fogyókúra
Kívácsi vagy, hogy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?
www.vitalist.hu


The Voice - Magyarország hangja

A TV2 2012 októberében kezdi vetítetni a külföldön már jól teljesítő, Hollandiából induló tehetségkutató műsort HD minőségben. A produkciót 7-800 millióból készítik, így várhatóan valóban nagy durranás lesz, aminek a nézettségi mutatóira már nagyon vár a TV2. 

A zsűrit ebben a műsorban Mestereknek nevezik, akik népszerű és elismert tehetségek a magyar könnyűzenei piacon. A The Voice Mesterei:

  • Malek Andrea
  • Mező Misi
  • Somló Tamás
  • Caramel

thevoice_magyarorszag_hangja 

A műsorvezető Szabó-Kimmel Tamás lesz, és rengeteg kíváló tehetséget mutatnak majd be. Az előadások során a Mesterek - egy forgószékben - háttal fognak ülni, így kizárólag az énekesek hangját hallják majd. A jelentkezők közül csak a legjobbak kerülnek a műsorba. A thevoice.hu-n még gyakorolni is lehet a produkciót az előadóknak.

A műsorban a Mesterek is énekelnek majd, és összességében is rengeteg RTL Klubos szakembert csábítottak át a TV2-höz. Reméljük ennek a nagy vetélkedésnek, mármint hogy melyik csatorna tehetségutató műsora a nézettebb, csak a jobb minőség lesz következménye. Azonban nincs új a nap alatt! Az USA-ban futó The Voice nézettsége látványosan csökkent a válogatások után. A kiválasztott előadók versengése már csak a nálunk is látható tehetségkutatók mintájára párbajokkal, stb. működött, ami már jóval kevesebb nézőt vonzott. Szerintem ez a hazai X-Faktorra, vagy Megasztárra is jellemző lehet.

De már csak pár nap, és kezdődik is a The Voice - Magyarország hangja című tehetségkutató a TV2-n! Lássuk, és halljuk!

 További érdekes tartalmak
Mese
Árfolyamgát
Tartalomgyártás
Összeesküvés
Formák
Hitelkiváltás 2. rész
Alma Együttes
Google reklám

Kiemelt oldalak
Mesék gyermekeknek
FotoRace - képértékelés
Vitalfood, étrendtervező
Utazás Okosan
Levelezőlista OkosanDonate a carwww.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::